Ajankohtaista

Arvoisat Asiakkaat,

Kuten monet ovat huomanneet, niin olemme tekemässä mittavan remontin ala -ja yläkerran ravintolaan. Haluamme entistä viihtyisämmän ja perhe ystävällisemmän ravintolan joka palvelee asiakkaitaan paremmin. Olemme yrittäneet täyttää ja kuunnalla asiakkaidemme toiveita niin remontin kuin menun suhteen.

Remontista ja vaiheista:

Vessat / Valmiita

Ihan ensimmäiseksi halusimme päästä eroon vanhoista vessoista ja sinisisistä valoista eroon. Vessojen remontti toteutettiin heinäkuun alussa. Turvallisuus syistä ja alueella pyörivien narkomaanien takia laitoimme pin koodit vessan oviin. Koodin saa kassalta. Olemmekin saaneet asiakkailtamme ihan erilaista palautetta uudistuneista vessoista. Nyt voi rauhallisin mielin käydä siistissä ja tyylikkässä vessassa. 

 

Alabaari / Remontti valmis

Olemme suunnitelleet täysin uudenlaisen konseptin alakertaan. Kuten nimemme viittaa lähi-itää niin halusimme viedä asiakkaamme vielä lähemmäksi tätä kulttuuria. Siispä remontoimme täysin alakerran ja tulemme avaamaan Shisha (vesipiippu) kahvila baarin. Valikoimaamme tulee itse valmistetut kakut ja purtavat kaiken tyyppisille syöjille, olemme siis ottaneet vegaanit, laktoosittomat ja keliaki allergiat huomioon täällä. Lisäksi menussa tulee olemaan shisha vesipiippu erimauilla ja A- oikeudet (miedot sekä väkevät juomat). Olemme Suomen ensimmäinen Vesipiippu kahvila, jossa asiakkaat voivat nauttia pientä purtavaa, juotavaa sekä vesipiippua. Emme ole vielä päässeet avaamaan shisha kahvilaa, koska Turkkilaisen Ravintolan keittiö sekä asiakat tilat ovat siirretty väliaikaisesti alakertaan. Malttakaa hetki vielä ja avaamme Itä-Helsinkiin täysin uuden ravintolan. 

 

Ylä Ravintola / Remontti kesken

Haluamme pysyä trendissä ja nykyhetkessä mukana. Siitä syystä päätimme tehdä mittavan remontin ja tehdä asiakastiloista entistä mukavammat. Olemme jo melkein maaliviivalla remontin kanssa. Pyrimme siihen että syyskuun toisella viikolla avaamme yläkerran ovet ja alakertaan shisha baarin. 

 

MENU uudistuu

Perinteiset Turkkilaiset herkku ruuat pysyvät. Pizza menustamme tulee entistä laadukkaampi. Menuun tulevat uutena itse tehdyt BURGERIT, UUNI PASTA, LAHMACHUN (Turkkilainen pizza). Remontin jälkeen tulemme tarjoilemaan itse valmistetut mezet suoraan pöytään kaikkien a la carten annoksien kanssa. 

 

Kakku  Catering

Remontin valmistuttua tulemme myös tarjoilemaan kakku palveluita. Meidän osaava henkilökunta valmistaa sinun juhliisi sopivan kakun. Toimitus myös mahdollinen ja hinnat pidetään kohtuullisena.

 

Yksityistilaisuudet

Syntymäpäivät, häät, muut juhlat tai työpaikan pikkujoulut? Järjestämme sinun porukalle sopivan juhlan Turkkilaiseen tapaan.

 

Haluamme, että sinä olet mukana kehittämässä lähiravintolasi palveluita. Kerro meille miten voimme parantaa toimintaamme? yhteydenotot info@turkkilainenravintola.fi